The Hotel Maria icon

Tunnelmaa ja tekemistä Helsingissä

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Matkaohjelma toiveidesi mukaan

Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu tarjoavat monia ainutlaatuisia tutustumiskohteita ja tekemistä. Vierailusi aikana The Hotel Mariassa me autamme sinua mielellämme toiveidesi mukaisen matkaohjelman kanssa. Varaamme liput teatteriin, järjestämme oppaan kävelykierrokselle tai ehdotamme kauneimman aamulenkkireitin.

Helsinki

Helsinki ja sen historiaa huokuva kaupunginosa Kruununhaka ovat koti The Hotel Marialle. Helsinki on kohde, joka tarjoaa jokaiselle jotain ovat kiinnostuksen kohteena sitten arkkitehtuuri, taide, teatteri, konsertit, shoppailu tai luonto. Itämeren tyttärenä Helsingillä on yli 100 kilometriä yhtenäistä rantaviivaa. Se tarjoaa tutustuttavaksi niin kauniita rantoja kuin saaria.

The Hotel Maria icon

Experience Manager palveluksessasi

Experience Managerimme opastaa sinua vierailusi aikana.  Anna meidän räätälöidä matkaohjelmasi unelmiesi vierailua varten. Tarvittaessa myös muualle Suomeen.

HotelLI Iso-Syöte

Uljas Hotelli Iso-Syöte majoittaa vieraansa Suomen eteläisimmän tunturin huipulle, keskelle Syötteen kansallispuisto- ja tunturimaisemaa. Kauniit design-huoneet, ylelliset sviitit ja autenttiset hirsimökit antavat sinulle mahdollisuuden valita mieleisesi majoitus.

LEVIN IGLUT

Levin Iglut on ehdottomasti yksi niistä asioista, joka pitää kokea kerran elämässä. Hotellin lasikattoiset iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: näkymän jylhään tunturimaisemaan, tasokkaan majoituksen ja yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle tekee Levin Igluista ihanteellisen paikan revontulten katseluun.

Opera Olavinlinna

OOPPERAJUHLAT

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja yksi merkittävimpiä matkailukohteitamme. Kuukauden mittaisella festivaalilla käy vuosittain jopa 70 000 oopperavierasta. Ooppera Savonlinnassa on kokonaisvaltainen kokemus. Kansainvälisesti korkeatasoiset esitykset ja konsertit, Olavinlinnan tunnelma ja kesäilta Saimaan äärellä kuuluvat erottamattomasti yhteen. Oopperajuhlia on järjestetty vuodesta 1912 Olavinlinnassa. Festivaalilla työskentelee noin 1000 kausityöntekijää ja sen tulovaikutus Savonlinnan talousalueelle oli vuonna 2022 noin 20 miljoonaa euroa. Tapahtuman merkittävin tulonlähde on oma varainhankinta ja lipunmyynti, jonka osuus liikevaihdosta on noin 85 % Oopperajuhlien tuotannosta, lipunmyynnistä ja markkinoinnista vastaa voittoa tavoittelematon Savonlinnan Oopperajuhlien Kannatusyhdistys ry. Oopperajuhlia vietetään 5.7.–4.8.2024

The Hotel Maria icon

Experience Manager palveluksessasi

Kokemusmanagerimme yhdistää sinut parhaimpaan Suomeen ja opastaa sinua vierailusi aikana. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle