The Hotel Maria icon

Maria Boutique

Maria Boutique -myymälästä löydät koruja ja asusteita arvostetuilta suomalaisilta suunnittelijoilta sekä valikoiman designiin, taiteeseen ja matkailuun liittyviä tuotteita.

Suite (bedroom)

LAHJAKORTIT

The Hotel Marian lahjakortti on täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Etsit sitten hotellilahjakorttia, kylpylälahjakorttia tai ravintolalahjakorttia, voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle, ja se on käytettävissä hotellimme ravintoloissa, baarissa, boutique-myymälässä, kylpylässä tai majoitukseen.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle

Osta lahjakortti

Kun lahjakortti ostetaan verkkolomakkeen kautta, maksulinkki lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Käsittelemme ostopyyntöjä ja maksulinkkejä arkipäivisin klo 9.00–15.00. Kun maksu on suoritettu maksulinkin kautta, The Hotel Maria lähettää ostetun lahjakortin PDF-muodossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortit lähetetään arkipäivisin klo 9.00–15.00.

Mikäli Teillä herää kysymyksiä ostosprosessista tai lahjakorteistamme, yhteydenotot voitte tehdä osoitteeseen tai soittamalla numeroon +358 9 8860 0170. Lahjakorttikaupan yleiset ehdot löydätte täältä.