The Hotel Maria icon

Hienostuneita ja ajattomia makuelämyksiä Ravintola Liljassa

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Ravintola Lilja

Fine dining -ravintola Lilja tarjoaa hienostuneita makuelämyksiä suomalaisella sydämellä, ranskalaisen keittiön innoittamana ja vain parhaita eurooppalaisia raaka-aineita hyödyntäen. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ruoka- ja viinituntemus sekä henkilökohtainen palvelu yhdistettynä eleganttiin ympäristöön takaavat unohtumattoman ruokailuelämyksen.

”Lilja on kosmopoliitti suomalaisella sydämellä, ranskalaista keittiötä kunnioittaen.”

– Keittiömestari Ville Rainio

MIELEENPAINUVIA MAKUJA

Villikalaa lähialueen kalastajilta, suomalaisia marjoja, poroa suoraan Sodankylästä ja ranskalaista kaviaaria – Liljan ruokalista vaihtuu vuodenaikojen mukaan esitellen parhaita suomalaisia ja eurooppalaisia sesongin raaka-aineita tuoden uusia ja erilaisia makuelämyksiä koettavaksi ympäri vuoden.

Pohjoismaista ylellisyyttä

Ravintolan suuret ikkunat päästävät luonnonvalon sisään tyylikkääseen ja moderniin ravintolasaliin. Tilaa koristavat arvostetun suomalaisen taiteilijan Hanna Heinon taideteokset. Erillinen yksityinen ruokailutila, Valley-kabinetti, sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin ja juhliin.

Liljan viinikellari

Ruokailuelämyksen täydentämiseksi olemme tuoneet ainutlaatuisen, perinteillä ja historialla kyllästetyn kokoelman eurooppalaisia viinejä useilta eri viinialueilta. Sitoumuksemme vastuullisuuteen tarkoittaa, että valitsemme viinimme kestävää ja eettistä viininviljelyä harjoittavilta viinituottajilta.

Elegantti aamiainen

Aloita päiväsi kiireettömästi nauttimalla Helsingin laadukkaimmasta aamiaisesta Liljassa. Voit noutaa näyttävästä buffetista haluamasi suomalaiset ja kansainväliset aamiaisherkut tai tilata lämpimiä à la carte -ruokia mieltymystesi mukaan. Lisää luksusta aamuun saat halutessasi samppanjalla ja kaviaarilla. Hinta 45 euroa per henkilö.

an image depicting afternoon tea setting

Iltapäivätee

Vietä nautinnollinen lauantai-iltapäivän teehetki Liljan avarassa, luonnonvalossa kylpevässä salissa. Maistele maailmanluokan suolaisia ja makeita herkkuja sekä hienostuneita teelaatuja ja muita virvokkeita ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa rentoutuen. Pyydämme tekemään pöytävarauksen ennakkoon ja ilmoittamaan mahdolliset ruoka-aineallergiat pöytävarauksen yhteydessä. Hinta 59 euroa per henkilö.

 

Lilja

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai-perjantai 06:30-10:00
Lauantai 07:30-10:30
Sunnuntai 07:30-11:00

Lounas

Tiistai-perjantai 11:30-14:00
Iltapäivätee lauantaisin 12:00-16:00 

Illallinen

Tiistai-perjantai 18:00-23:00
Lauantai 17:00-23:00
Keittiö sulkeutuu 22:00

ERIKOISAUKIOLOAJAT

Vappulounas 1.5. kahdessa kattauksessa klo 11.30 ja klo 14.00.

Yhteystiedot

Ravintola Lilja +358988600178.

Oiva-raportti

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle