The Hotel Maria icon

The Maria Span hoidot
kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Lue lisää
The Hotel Maria icon

The Maria Span hieronnat
sekä kasvo- ja vartalohoidot

The Maria Spa tarjoaa ylellisessä ympäristössä korkeatasoisia hoitoja, jotka rentouttavat, virkistävät ja edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjoamme hotellin vieraille kylpylähoitoja myös huonepalveluna.

KASVOHOIDOT

The Maria Span korkealaatuiset kasvohoidot on suunniteltu elvyttämään ja kirkastamaan ihoa. Tasokkaista hoidoistamme löydät esimerkiksi ratkaisut väsyneelle iholle tai ikääntymisen merkkien hoitoon. Käytämme kasvohoidoissamme Biologique Recherchen korkealaatuisia luksustuotteita.

VARTALOHOIDOT

Iho on ihmisen suurin elin, joka heijastaa monin tavoin kokonaisvaltaista terveydentilaamme. The Maria Spa käyttää parhaita tekniikoita koko kehon ihon hoitamiseen ja tasapainottamiseen. Käytämme vartalohoidoissa korkealaatuisia Biologique Recherche -luksustuotteita.

HIERONNAT

The Maria Spa tarjoaa kasvo- ja vartalohoitoja, jotka pohjautuvat pohjoismaiseen kylpyläkulttuuriin ja tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hierontamme on suunniteltu poistamaan kehosta stressiä ja jännitystä, rauhoittamaan hermostoa ja virkistämään mieltä. The Maria Span hoidoissa yhdistetään myös saunan ja höyryhuoneen hoitavat vaikutukset toksiinien vähentämiseksi kehosta. 

SPA-TEKNOLOGIA

Tähtäämme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin yhdistämällä tieteen ja teknologian tehokkaisiin hoitoihimme. Tavoitteenamme on palauttaa luonnollinen kauneus ja avata sisäinen energia. Tervetuloa The Maria Spahan Helsinkiin kohtaamaan tiede ja hyvinvointi yhdessä.

The Hotel Maria icon

Wellness Concierge palveluksessasi

The Hotel Maria on nautinnon keidas, jossa voit hemmotella itseäsi monin tavoin. Mikäli haluat, että vierailusi on vieläkin monipuolisempi ja yksilöllisempi kokemus, auttavat ammattitaitoiset terveys- ja hyvinvointineuvojamme sinua mielellään.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle