The Hotel Maria icon

Luksushotellien uusi aikakausi

Lue lisää
Huonevaraus
The Hotel Maria icon

The Hotel Maria, Helsinki

The Hotel Maria tarjoaa ylellisen vaihtoehdon ja uudenlaisen palveluelämyksen pohjoismaista vieraanvaraisuutta ja modernia luksushotellikokemusta arvostavalle vieraalle. Hotellimme sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista Kruununhaassa. Aivan lähellä ovat niin Helsingin tuomiokirkko ja kauppatori kuin monipuoliset Helsingin keskustan tavaratalot ja erikoisliikkeet. The Hotel Mariassa on 117 ylellisesti sisustettua hotellihuonetta, joista 38 on sviittejä. Olet lämpimästi tervetullut.

The Hotel Maria icon

Huoneet ja sviitit

Kaikki huoneet ja sviitit
The Hotel Maria icon

The Hotel Maria Ajankohtaiset

The Hotel Maria icon

Elämysten keidas

The Hotel Mariassa koet ainutlaatuisia hetkiä vanhan kaupungin henkeä huokuvassa Helsingin Kruununhaassa. Rentoudu vieraanamme korkeatasoisessa The Maria Spa -kylpylässä tai hemmottele itseäsi monipuolisilla hyvinvointipalveluilla ja hoidoilla. Lilja ja Garden -Terrace ravintoloissa nautit kansainvälisen tason makuelämyksistä ja Bar Mariassa virkistävistä juomista. Hotellin sisäpihalla sinua odottavat tyylikkäät ulkotilamme suihkulähteineen ja oleskeluryhmineen, ja paikan hiljentymiselle löydät kappelistamme. Luonamme voit pitää myös ikimuistoiset juhlat.  

The Restaurant Lilja

Illallinen Liljassa

Ravintola Lilja tarjoaa hienostuneen ravintolaelämyksen ja makujen sinfoniaa ranskalaisen keittiön innoittamana. Käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita ja hyödynnämme innovatiivisesti sesongin parhaita antimia. 

Ravintola Garden Terrace

Ravintola Garden Terracessa voit herkutella aamiaisesta illalliseen tai ehkä piipahdat juomassa kupillisen kuumaa ystävien kanssa. Hotellin upealle sisäpihalle avautuva lasiseinäinen Garden Terrace tulvii luonnonvaloa ja sinne on mukava piipahtaa ihan vain naapuristammekin.

The Garden Terrace restaurant
Bar Maria

Cocktailit Bar Mariassa

Tyylikäs Bar Maria on elegantti kohtauspaikka niin hotellivieraillemme kuin paikallisille. Bar Mariassa voit maistella pieteetillä valmistettuja drinkkejä tai hemmotella itseäsi maailman hienoimmilla kaviaareilla samppanjan kera. Myös ihanat mocktailit kuuluvat juomavalikoimaamme. Tunnelmaa täydentää elävä musiikki, jota pianisti soittaa upealla flyygelillämme. 

The Maria Spa Helsinki

The Hotel Maria on myös ylellinen kylpylähotelli. Nautittuasi allasosastostamme, voit levähtää Spa:n upealla Atrium-pihalla. Kauneushoitolassa hemmottelet itseäsi monipuolisilla hoidoillamme tai hieronnalla. 

The Maria Spa
The Hotel Maria icon

Historiallista arkkitehtuuria

The Hotel Marian tiloissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vanhan maailman charmi ja moderni ylellisyys. Hotellikokonaisuus muodostuu neljästä historiallista rakennuksesta, jotka ovat Museoviraston suojelemia. Rakennukset ovat todellinen aarre vanhoine tarinoineen menneiltä ajoilta. Täällä ovat viettäneet aikaansa muun muassa runoilija Johan Ludvig Runeberg ja kirjailija Fredrik Cygnaeus sekä heidän ystäväpiirinsä keskustellen kirjallisuudesta, filosofiasta ja taiteesta. Rakennukset ovat toimineet aiemmin myös hallituksen, puolustusvoimien ja viimeisimpänä Suomen Taiteen edistämiskeskuksen toimipisteenä. Monet rakennusten alkuperäisistä yksityiskohdista on säilytetty huolella ja niitä on vaalittu hotellin sisustuksessa.

Lue lisää
Living room
Living room
The Maria Spa
The Hotel Maria exterior
The Hotel Maria icon

Palkinnot & Tunnustukset 

The Hotel Maria avattiin joulukuussa 2023, ja olemme saaneet jo tunnustusta arvostetuilta ääniltä alalla. Jokainen saavutettu tunnustus on meille suuri kunnia. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle