Luksushotellien uusi aikakausi alkaa Helsingissä joulukuussa 2023

Lue lisää
Huonevaraus
The Hotel Maria icon

The Hotel Maria, Helsinki

Helsinkiin joulukuussa 2023 avautuva The Hotel Maria tarjoaa ylellisen vaihtoehdon ja uudenlaisen palveluelämyksen pohjoismaista vieraanvaraisuutta ja modernia luksushotellikokemusta arvostavalle vieraalle. Hotellimme sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista Kruununhaassa. Aivan lähellä ovat niin Helsingin tuomiokirkko ja kauppatori kuin monipuoliset Helsingin keskustan tavaratalot ja erikoisliikkeet. The Hotel Mariassa on 117 ylellisesti sisustettua hotellihuonetta, joista 38 on sviittejä. Olet lämpimästi tervetullut.

Huoneet ja sviitit

Kaikki huoneet ja sviitit
The Hotel Maria icon

Elämysten keidas

The Hotel Mariassa koet ainutlaatuisia hetkiä vanhan kaupungin henkeä huokuvassa Helsingin Kruununhaassa. Rentoudu vieraanamme korkeatasoisessa The Maria Spa -kylpylässä tai hemmottele itseäsi monipuolisilla hyvinvointipalveluilla ja hoidoilla. Lilja ja Garden -Terrace ravintoloissa nautit kansainvälisen tason makuelämyksistä ja Bar Mariassa virkistävistä juomista. Hotellin sisäpihalla sinua odottavat tyylikkäät ulkotilamme suihkulähteineen ja oleskeluryhmineen, ja paikan hiljentymiselle löydät kappelistamme. Luonamme voit pitää myös ikimuistoiset juhlat.  

Illallinen Liljassa

Ravintola Lilja tarjoaa hienostuneen ravintolaelämyksen ja makujen sinfoniaa ranskalaisen keittiön innoittamana. Käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita ja hyödynnämme innovatiivisesti sesongin parhaita antimia. Ravintolaa johtaa keittiöpäällikkö Johan Kurkela. Ravintola Lilja avataan joulukuussa 2023.

Ravintola Garden Terrace

Ravintola Garden Terracessa voit herkutella aamiaisesta illalliseen tai ehkä piipahdat juomassa kupillisen kuumaa ystävien kanssa. Hotellin upealle sisäpihalle avautuva lasiseinäinen Garden Terrace tulvii luonnonvaloa ja sinne on mukava piipahtaa ihan vain naapuristammekin. Garden Terrace avautuu joulukuussa 2023.

Cocktailit Bar Mariassa

Tyylikäs Bar Maria on elegantti kohtauspaikka niin hotellivieraillemme kuin paikallisille. Bar Mariassa voit maistella pieteetillä valmistettuja drinkkejä tai hemmotella itseäsi maailman hienoimmilla kaviaareilla samppanjan kera. Myös ihanat mocktailit kuuluvat juomavalikoimaamme. Tunnelmaa täydentää elävä musiikki, jota pianisti soittaa upealla flyygelillämme. Bar Maria avautuu joulukuussa 2023. 

The Maria Spa Helsinki

The Hotel Maria on myös ylellinen kylpylähotelli. Nautittuasi allasosastostamme, voit levähtää Spa:n upealla Atrium-pihalla. Kauneushoitolassa hemmottelet itseäsi monipuolisilla hoidoillamme tai hieronnalla. The Maria Spa avautuu joulukuussa 2023.

Historiallista arkkitehtuuria

The Hotel Marian tiloissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vanhan maailman charmi ja moderni ylellisyys. Hotellikokonaisuus muodostuu neljästä historiallista rakennuksesta, jotka ovat Museoviraston suojelemia. Rakennukset ovat todellinen aarre vanhoine tarinoineen menneiltä ajoilta. Täällä ovat viettäneet aikaansa muun muassa runoilija Johan Ludvig Runeberg ja kirjailija Fredrik Cygnaeus sekä heidän ystäväpiirinsä keskustellen kirjallisuudesta, filosofiasta ja taiteesta. Rakennukset ovat toimineet aiemmin myös hallituksen, puolustusvoimien ja viimeisimpänä Suomen Taiteen edistämiskeskuksen toimipisteenä. Monet rakennusten alkuperäisistä yksityiskohdista on säilytetty huolella ja niitä on vaalittu hotellin sisustuksessa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle