The Hotel Maria icon

Garden Terrace tarjoaa ainutlaatuisen terassialueen Helsingin sydämessä

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Ravintola Garden Terrace

Elegantti ja vehreä Garden Terrace tarjoaa hienostuneita brasserie-tyylisiä ruokailuelämyksiä rennossa ympäristössä Helsingin sydämessä koko päivän. Ranskalaisesta gastronomiasta inspiraatiota ammentavat annokset yhdistävät suomalaiset raaka-aineet saumattomasti kansainvälisiin klassikkoannoksiin. 

klassikkojen brasserie 

Hotellimaailman kansainvälisiin klassikkoannoksiin ja ranskalaisiin valmistusmenetelmiin pohjautuvissa annoksissa suositaan suomalaista, näin samalla hiilijalanjälkeämme pienentäen sekä raaka-aineiden tuoreuden ja erinomaisen laadun taaten.

Atrium ja talvipuutarha

Ravintola Garden Terracen lasiseinäinen terassi on täynnä luonnonvaloa ja antaa mahdollisuuden nauttia kiireettömästä tunnelmasta tyylikkäässä talvipuutarhamaisessa tilassa. Garden Terrace on sisustettu viherkasveilla, lyhdyillä ja mukavilla Chesterfield-sohvilla, jotka tekevät tilasta vielä asteen verran kutsuvamman ja viihtyisämmän. Garden Terrace tarjoaa ainutlaatuisen terassialueen Helsingin sydämessä.

The Garden Terrace restaurant

NAUTI HELSINGIN KESÄSTÄ

Kesäisin ravintolan vieressä oleva sisäpiha täyttyy auringonpaisteesta ja pitkistä kesäpäivistä nauttivista vieraista. Sisäpihalla tunnelmaa lisäävät kaunis oleskelualue suihkulähteineen sekä takka. Sisäpihamme on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

 

Aukioloajat

Maanantai – sunnuntai klo 11.00-22.30
Keittiö sulkeutuu klo 22.00.

 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle