Garden Terrace tarjoaa ainutlaatuisen terassialueen Helsingin sydämessä

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Ravintola Garden Terrace

Garden Terrace tarjoaa Helsingissä ainutlaatuisen ja monipuolisen elämyksen niin ympäristönsä, sisustuksen kuin makujen osalta. Elegantti ilmapiiri toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan kansainvälisistä klassikkoannoksista parhaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin yhdistettynä. Ravintola Garden Terrace avataan joulukuussa 2023.

Atrium ja talvipuutarha

Ravintola Garden Terracen lasiseinäinen terassi on täynnä luonnonvaloa ja antaa mahdollisuuden nauttia kiireettömästä tunnelmasta tyylikkäässä talvipuutarhamaisessa tilassa. Garden Terrace on sisustettu viherkasveilla, lyhdyillä ja mukavilla Chesterfield-sohvilla, jotka tekevät tilasta vielä asteen verran kutsuvamman ja viihtyisämmän. Garden Terrace tarjoaa ainutlaatuisen terassialueen Helsingin sydämessä.

NAUTI HELSINGIN KESÄSTÄ

Kesäisin ravintolan vieressä oleva sisäpiha täyttyy auringonpaisteesta ja pitkistä kesäpäivistä nauttivista vieraista. Sisäpihalla tunnelmaa lisäävät kaunis oleskelualue suihkulähteineen sekä takka. Sisäpihamme on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

ARJEN LUKSUSTA

Ravintola Garden Terrace on idyllinen paikka nauttia aamiaisesta tai kahvihetkestä ystävien seurassa. Sunnuntain iltapäivätee Garden Terracella on myös kokeilemisen arvoinen herkullisten tarjottavien ja monipuolisen teevalikoiman sekä maailman parhaiden virvokkeiden kanssa.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle