The Hotel Maria icon

Vierailusi The Hotel Mariassa alkaa tästä

Yövy upeassa hotellissamme, nauti eksklusiivisista kylpylä- ja ravintolaelämyksistä tai järjestä unohtumattomat juhlat. The Hotel Marian tiimi on palveluksessasi. Täältä voit myös ostaa lahjakortteja hotellin ravintoloihin, baariin, boutique-myymälään, kylpylään sekä majoituksiin. 

Suite (bedroom)

Huoneet ja sviitit

117 yksilöllistä hotellihuonetta ja 38 majesteettista sviittiä tarjoavat ainutlaatuisia ja ikimuistoisia kokemuksia. Tutustu hotellihuoneisiin ja varaa omasi.

Lahjakortit

The Hotel Marian lahjakortti on täydellinen lahja henkilölle, jolla on jo kaikkea. Voit ostaa hotellin lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää hotellimme ravintoloissa, baarissa, boutique-myymälässä, kylpylässä tai majoitukseen.

Juhlat ja kokoukset

Oli kyseessä sitten upea hääjuhla, merkittävä perhetapahtuma tai liiketapaaminen, ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua luomaan tilaisuudestasi unohtumattoman. Lue lisää

Liity sisäpiiriin

Tutustu The Hotel Marian monipuolisiin ja ylellisiin palveluihin ja kuule ensimmäisenä uutisista ja tapahtumista.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle

Osta lahjakortti

Kun lahjakortti ostetaan verkkolomakkeen kautta, maksulinkki lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Käsittelemme ostopyyntöjä ja maksulinkkejä arkipäivisin klo 9.00–15.00. Kun maksu on suoritettu maksulinkin kautta, The Hotel Maria lähettää ostetun lahjakortin PDF-muodossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortit lähetetään arkipäivisin klo 9.00–15.00.

Mikäli Teillä herää kysymyksiä ostosprosessista tai lahjakorteistamme, yhteydenotot voitte tehdä osoitteeseen tai soittamalla numeroon +358 9 8860 0170. Lahjakorttikaupan yleiset ehdot löydätte täältä.