The Hotel Maria icon

Wellness Club tarjoaa luksusta kuntoiluun ja hyvinvointiin

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Wellness Club &
Wellness Concierge

Hotellin värimaailman ja designin inspiroima, huippulaitteistolla varusteltu Wellness Club edustaa täysin uudenlaista luksusliikuntakonseptia Pohjoismaissa. The Hotel Marian Wellness Club esittelee ylpeydellä monipuolisen valikoiman korkealaatuisia hyvinvointipalveluita, ulottuen pilateksesta funktionaaliseen harjoitteluun ja henkilökohtaiseen valmennukseen. Huomioittehan, että Wellness Club on avoinna vain 16 vuotta täyttäneille vieraille ja jäsenille.

HYVINVOINTI HOTELLIVIERAILLE

Hotellivierailla on pääsy täysin varusteltuun kuntosaliin, jossa on cardiovälineitä kuten spinning-pyöriä ja juoksumattoja. Vieraiden käytössä on myös Wellness Studio. Lisäksi Wellness-tilasta löytyy kattavasti palautumiseen suunniteltuja tuotteita, kuten Recovery Boots ja Neurosonic-divaani. Osallistuaksesi ryhmäliikuntatunneille tai henkilökohtaiseen valmennukseen, pyydämme olemaan meihin yhteydessä kaksi päivää ennen saapumista. 

WELLNESS CONCIERGE & PERSONOIDUT OHJELMAT

Tarjoamme vieraillemme myös ainutlaatuisia Wellness Concierge –palveluja. Wellness Conciergelta saat tukea hyvinvointisi ylläpitoon esimerkiksi räätälöidyn ruokavalion, henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman tai kauneus- ja terveyskonsultaation muodossa. Wellness Concierge kuuntelee toiveesi ja luo tarpeisiisi personoidun ohjelman, ruokavalion sekä aikatauluttaa toivomasi Spa-hoidot.

Maria Wellness Club

Yksityinen, eksklusiivinen ja inspiroiva Maria Wellness Club auttaa sinua keskittymään hyvinvointiisi. Tarjoamme jäsenille itsenäisen 24/7 pääsyn Wellness Clubin tiloihin, palautumiseen suunnitellun loungen, yksityisiä ja ryhmäliikuntatunteja kuten Pilatesta, mahdollisuuden käyttää The Maria Spa -kylpylän altaita, saunoja ja höyryhuonetta sekä muita etuja. Saadaksesi täyden luettelon jäsenyyteen sisältyvistä palveluista ja ilmaistaksesi kiinnostuksesi liittyä Maria Wellness Clubiin, olethan yhteydessä

WELLNESS STUDIO

The Hotel Marian Wellness Studio on hyvin suunniteltu monikäyttöinen tila, joka on tarkoitettu ryhmäharjoitteluun ja kuntoilutunteihin. Tilassa on myös palautumisalue. Wellness Studio sopii erinomaisesti myös yksityisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä myyntiimme osoitteessa , niin kerromme lisää.

The Hotel Maria icon

Wellness Concierge palveluksessasi

Ottaessasi meihin yhteyttä, Wellness Concierge konsultoi sinua ennen saapumistasi The Hotel Mariaan luodakseen suunnitelman, joka sopii yksilöllisiin kunto- ja ruokavaliotottumuksiisi sekä järjestää toivomasi kylpylähoidot, ryhmäliikuntatunnit ja muun hyvinvointiohjelman toiveidesi mukaan. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle