The Hotel Maria icon

Maria Wellness Club tarjoaa luksusta kuntoiluun ja hyvinvointiin

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Maria Wellness Club &
Wellness Concierge

Helsinkiin keväällä 2024 avattava Maria Wellness Club edustaa täysin uudenlaista luksusliikuntakonseptia Pohjoismaissa. Jo ennen avautumista hotellin vierailla on käytettävissään henkilökohtaiset valmentajat, ryhmäliikuntatunnit, huoneisiin ja sviitteihin toimitettavat liikuntavälineet, räätälöidyt ruokavaliot sekä Wellness Concierge -palvelu. Varaukset kaksi päivää ennen saapumista. Maria Wellness Clubiin ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat hotellin vieraat ja jäsenet.

Maria GYM

Yksityinen, eksklusiivinen ja inspiroiva Maria Wellness Club auttaa sinua keskittymään hyvinvointiisi. Clubia voivat käyttää hotellin vieraat ja jäsenyyden voivat hankkia myös muut. Huomioimme haluamasi harjoittelutyylin, olipa se sitten itsenäinen treenaaminen ensiluokkaisella kuntosalillamme, ammattitaitoisen tiimimme johdolla suoritettavat suorituskykyä parantavat treenit tai mielen ja kehon yhteyden löytäminen palauttavan pilateksen avulla.

WELLNESS STUDIO

THe Hotel Marian Wellness Studio on hyvin suunniteltu monikäyttöinen tila, joka on tarkoitettu ryhmäharjoitteluun ja kuntoilutunteihin. Tilassa on myös palautumisalue. Wellness Studio sopii erinomaisesti myös yksityisiin tapahtumiin. Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää.

PeRSONAL TRAINING

Maria Wellness Clubin Personal Trainerit tarjoavat tehokkaita ja yksityisiä harjoittelutunteja, joissa huomioidaan kokonaisvaltaisesti terveys- ja kuntoilutavoitteesi. Nämä räätälöidyt treenit keskittyvät tuloksiin ja optimoivat sekä aikasi että panostuksesi.

Tarkemmat tiedot Maria Wellness Clubin jäsenyydestä julkaistaan vuonna 2024.

The Hotel Maria icon

Wellness Concierge palveluksessasi

Mikäli haluat panostaa terveyteesi ja hyvinvointiisi vielä enemmän, käytössäsi ovat ammattitaitoiset terveys- ja hyvinvointineuvojamme. Ota yhteyttä, niin kerromme palvelusta tarkemmin.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle