The Hotel Maria icon

Samla Capital

Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto. The Hotel Marian investointibudjetti on noin 116 miljoonaa euroa. Samla Capital on suomalainen kiinteistöalan pääomasijoitusyhtiö. Sen on perustanut vuonna 2015 urheilu-urastaan ja yhdistetyn kolminkertaisena olympiavoittajana tunnettu Samppa Lajunen, jolla on vahva intohimo sijoittamiseen.

 

Samla Hotels

Samla Hotelsin strategiana on sijoittaa hotellikiinteistöihin. Ankkurisijoituksena on Helsingin keskustasta ostettu yli 14 000 m2 suuruinen arvokiinteistö omalla tontilla. Mariankatu 23:ssa sijaitseva kohde on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja suunnittelua on tehty yhteistyössä laajan suunnittelutiimin sekä Museoviraston kanssa.

Rakennamme The Hotel Mariaa niin, että kansainvälisen luksuksen kriteerit todistetusti täyttyvät. Rakentaminen on parhaillaan käynnissä ja hotelli avaa ovensa asiakkaille 15.12.2023. Varauskanavat aukesivat toukokuussa 2023.

Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto (SC Hotels 1 Ky), jota valvoo Suomen Finanssivalvonta. Investointibudjetti on n. 116 miljoonaa euroa. Investointien takana ovat yksityiset sijoittajat sekä muun muassa Ammattiliitto Pro, Suomen Hengityssairauksien tutkimussäätiö sekä Samla Capitalin perustaja Samppa Lajunen. Ankkurisijoittajana on myös Samla Capitalin hallinnoima Samla Toimitilat II Ky.

Yhteystiedot

Samla Capital Oy
+358 50 303 6701

 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle