The Hotel Maria icon

Samla Capital

Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto. Samla Capital on suomalainen kiinteistöalan pääomasijoitusyhtiö. Sen on perustanut vuonna 2015 urheilu-urastaan ja yhdistetyn kolminkertaisena olympiavoittajana tunnettu Samppa Lajunen, jolla on vahva intohimo sijoittamiseen.

 

Samla Hotels

Samla Hotelsin strategiana on sijoittaa hotellikiinteistöihin. Ankkurisijoituksena on Helsingin keskustasta ostettu yli 14 000 m2 suuruinen arvokiinteistö omalla tontilla. Mariankatu 23:ssa sijaitseva kohde on kulttuurihistoriallisesti arvokas ja suunnittelua on tehty yhteistyössä laajan suunnittelutiimin sekä Museoviraston kanssa.

Rakennamme The Hotel Mariaa niin, että kansainvälisen luksuksen kriteerit todistetusti täyttyvät. Hotelli avasi ovensa asiakkaille 15.12.2023. Varauksia voi tehdä useiden kanavien kautta

Hotellin vaatimasta investoinnista vastaa Samla Capitalin hallinnoima Samla Hotels -rahasto, jota valvoo Suomen Finanssivalvonta. Aikaisista vaiheista asti mukana olleiden sijoittajien joukkoon kuuluvat muun muassa Ammattiliitto Pro, Suomen Hengityssairauksien tutkimussäätiö sekä Samla Toimitilat II Ky.

Yhteystiedot

Samla Capital Oy
+358 50 303 6701

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle