The Hotel Maria icon

Järjestä elegantteja ja unohtumattomia juhlia The Hotel Mariassa

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Juhlat & kokoukset

The Hotel Maria tarjoaa elegantteja ja ainutlaatuisia kokous- ja juhlatiloja Helsingissä. Oli kyseessä sitten upea hääjuhla, merkittävä perhetapahtuma tai liiketapaaminen, ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua luomaan tilaisuudestasi unohtumattoman. 

INTIIMIT HÄÄJUHLAT

Intiimit hääseremoniat voidaan järjestää The Hotel Marian kappelissa, jonne mahtuu 12 henkilöä, ja viereiseen saliin yhdistettynä yhteensä 32 vierasta. Hääjuhlaa varten on upea Maria Ballroom, jonka vaikuttavat kattokruunut ja alkuperäiset pylväät yhdistävät mieleenpainuvan tilan sen historiaan. Maria Ballroomiin mahtuu maksimissaan 80 vierasta istuvaan illalliskattaukseen tai 100 vierasta cocktail-tyyliseen tilaisuuteen. Maria Ballroom avataan keväällä 2024.

PERHEJUHLAT

Järjestä elämäsi tärkeimmät perhejuhlat The Hotel Mariassa ja anna meidän luoda mieleenpainuva tilaisuus sinulle ja läheisillesi. Elegantin kastejuhlan järjestäminen kauniissa kappelissamme, tai syntymäpäiväjuhlien tai kultahäiden viettäminen ylellisessä Maria Ballroomissa ovat vain muutamia esimerkkejä.

KOKOUKSET

Tee vaikutus asiakkaisiisi seuraavassa yritystapahtumassa tai kokouksessa. Järjestä tyylikäs pienimuotoinen kokous ylellisessä The Hotel Marian Imperial-sviitissä, tai suurempi konferenssi jopa 84 henkilölle Maria Ballroomissa. The Hotel Marian upeat tilat ja mieleenpainuvat tapahtumat muistetaan varmasti.

YKSITYISILLALLISET

Tyylikäs ja elegantti Valley-kabinetti on ihanteellinen paikka pienille kokoontumisille tai yksityisille illallisille. Salissa on istumapaikat 12 vieraalle. Anna ammattitaitoisen tiimimme järjestää tilaisuus, jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöten huippukokin ja ammattilaisten toimesta.

SINÄ PÄÄTÄT

Anna meidän toteuttaa visiosi ja suunnitella puolestasi ainutlaatuinen tapahtuma, joka ylittää odotukset. Muokkaamme tapahtumatilojamme vastaamaan tarpeitasi ja toteutamme räätälöityjä yksityistilaisuuksia, kuten upeita lanseerauksia Maria Ballroomissa tai tuote-esittelyitä Signature-sviitissämme. Ota yhteyttä tiimimmme, niin suunnitellaan sinulle yhdessä ainutlaatuinen tilaisuus.

The Hotel Maria icon

Events-tiimimme palveluksessasi

Anna kokeneen Events-tiimimme suunnitella unelmiesi tapahtuma pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Sinä voit keskittyä luomaan unohtumattomia muistoja. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle