The Hotel Maria icon

The Maria Spa - ylellisiä hoitoja ja rauhoittavaa kylpylätunnelmaa

Lue lisää
The Hotel Maria icon

Hemmottele itseäsi kokonaisvaltaisilla hoidoilla ylellisessä kylpylässä

The Maria Spa -kylpylän tyylikäs allasosasto, kaunis oleskelutila sekä tunnelmallinen valaistus luovat rentouttavan tunnelman. Anna siis arjen kiireiden unohtua ja nauti kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kylpylä on tarkoitettu yli 16-vuotiaille vieraille. Pyydämme teitä ystävällisesti varaamaan hoidot sekä sisäänpääsyn The Maria Spa -kylpylään etukäteen.

The Maria Spa

YLELLINEN The Maria Spa

The Maria Span rauhallisessa ympäristössä käytössäsi ovat perinteinen suomalainen sauna, uniikki höyryhuone sekä kylmäallas, poreallas ja elämysallas. Vierailusi aikana voit oleskella myös lasikattoisessa Atrium-tilassa, jossa on upea suihkulähde, päivävuoteita sekä takka. The Maria Spa on täydellinen paikka rentoutumista etsiville vieraille.

SAUNA

Perinteinen suomalainen sauna auttaa kehoa puhdistumaan, parantaa verenkiertoa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja vähentää stressiä. Saunan jälkeen voit käydä vilvoittelemassa The Maria Span kylmävesialtaassa. Koe moderni suomalainen saunaelämys keskellä Helsinkiä.

HÖYRYHUONE

Höyryn käyttö terveyden edistämiseksi on juurtunut syvälle pohjoismaiseen kulttuuriin. The Maria Span höyryhuoneessa on henkilökohtaiset lepotuolit, jotka antavat yksityisyyttä ja tilaa rentoutua. 

THE MARIA SPAN HOIDOT

Sulje silmäsi, tyhjennä mielesi ja anna The Maria Span henkilökunnan huolehtia sinusta. Kokeile erilaisia hierontoja sekä ylellisiä kasvo- ja vartalohoitoja, joihin käytämme tällä hetkellä ainoana Suomessa Biologique Recherche -brändin kauneudenhoitotuotteita sekä uusinta teknologiaa. Spa-hoidot ovat saatavilla hotellivieraille myös huonepalveluna, jolloin voit nauttia yksityisyydestä omassa huoneessasi.

 

Aukioloajat

Vastaanotto (itäinen rakennus)

Maanantai-sunnuntai 7:00 – 21:00

Spa Atrium Lounge, sauna, höyryhuone ja kylmävesialtaat

Maanantai-sunnuntai 7:00 – 21:00
Spa Atrium Bar 9:00 – 21:00

Hoidot (varauksesta)

Maanantai-lauantai 9:00 – 19:00
Sunnuntai 9:00 – 15:00

Varaa hoito

Puhelimitse +358 9 8860 0177
Sähköpostitse
Pyydämme ystävällisesti teitä varaamaan hoidot sekä sisäänpääsyn The Maria Spahan etukäteen.
Span vierailuaika on 1 tunti 30 minuuttia.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle