The Hotel Maria icon

Lahjakorttikaupan ehdot

The Hotel Marian (SC Hotels Operations Oy) lahjakorttikaupan yleiset ehdot.

Nämä yleiset toimitusehdot koskevat The Hotel Marian verkkosivuston kautta tilattuja ja hotellista ostettuja lahjakortteja. Nämä yleiset toimitusehdot koskevat sopimussuhdetta The Hotel Marian, lahjakortin ostajan sekä lahjakortin vastaanottajan välillä. Lahjakortin ostaja ja vastaanottaja voivat myös olla sama henkilö. Mikäli sopimuksen yleisiä ehtoja tai erityisehtoja on rikottu, The Hotel Maria pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja kaupan päättämiseen.

1. erityisehtojen soveltaminen

Tuotesivuilla on sekä yleisiä ehtoja että erityisehtoja, ja molemmat ovat sovellettavissa. Mikäli yleisten ja erityisehtojen välillä on ristiriita, erityisehdot ovat etusijalla ja niitä sovelletaan. Luettehan tuotteen ehdot huolellisesti ennen niiden hyväksymistä, sillä ne voivat sisältää merkittävää tietoa oikeuksistanne ja velvollisuuksistanne käyttäjänä. Mikäli ostajalla herää epäilyksiä tai kysymyksiä, suosittelemme ottamaan yhteyttä palveluntarjoajaan tai myyjään ennen ostopäätöstä ja tuotteen käyttöä.

2. ostoprosessi

Lahjakorttiostot tehdään verkkolomakkeella, ja myöhemmin vuonna 2023 The Hotel Marian lahjakorttikaupan kautta. Aiheesta tarkemmin kohdassa 13 (Maksut).

The Hotel Maria toimittaa ostovahvistuksen sähköpostitse, ja lahjakortti lähetetään valitun toimitustavan mukaisesti. The Hotel Marian lahjakorttikaupan hinnat sisältävät sovellettavan arvonlisäveron. Lahjakortin toimituskulut vaihtelevat vahvistetun toimitustavan mukaan, ja ne ilmoitetaan toimitustapaa valittaessa.

Mikäli ostaja on alle 18-vuotias, vaaditaan ostoon huoltajan suostumus. The Hotel Maria voi tarkistaa huoltajan suostumuksen sähköpostitse tai puhelimitse. Lahjakorttia ostettaessa asiakas hyväksyy voimassa olevat yleiset toimitusehdot ja erityisehdot. Lahjakortin vastaanottaja hyväksyy yleiset toimitusehdot ja erityisehdot käyttämällä lahjakorttia ostopäivänä voimassa olevien ehtojen mukaisesti. Mahdollisista erityisehdoista ilmoitetaan aina oston yhteydessä.

3. lahjakortin sisältö

Voimassa oleva lahjakortti hyväksytään maksuvälineenä mainitulle tuotteelle ja palveluntarjoajalle, joka on määritelty lahjakortissa. Palvelun sisältö on kuvattu The Hotel Marian lahjakorttikaupassa. Mikäli ostajalla on kysyttävää palvelusta, ota yhteyttä The Hotel Marian myyntipalveluun sähköpostitse tai puhelimitse +358 9 8860 0170.

4. Voimassaoloaika

Lahjakortin voimassaoloaika on ilmoitettu kortissa. Ellei erityisehtoja ole mainittu, lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Tuote tai palvelu on käytettävä lahjakortin voimassaolon puitteissa.

5. tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa vain ilmoitettuna ajanjaksona. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ellei toisin mainita.

6. lahjakortin käyttö

Lahjakortti toimii maksuvälineenä mainitulle tuotteelle, jonka palveluntarjoaja on määritelty lahjakortissa. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle maksun yhteydessä. Useimmat The Hotel Marian myymät palvelut edellyttävät ennakkovarausta. Lahjakortteja ei voi vaihtaa käteiseen eikä käyttämättömiä palveluita hyvitetä.

7. Palautuskäytäntö

Lahjakortin ostaja voi peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa kortin vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske käytettyjä lahjakortteja. Palautusoikeus ei myöskään koske tilanteita, joissa palvelupäivä on varattu tai palveluntarjoaja on aloittanut valmistelut palvelun tarjoamiseksi. Ostajan on palautettava lahjakortti tilauksen peruuttamisen yhteydessä. The Hotel Maria palauttaa maksun yhden kuukauden kuluessa peruutuksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään sille pankkitilille, jolla tilaus on maksettu. Käteisostoissa palautus tehdään tilaajan pankkitilille.

8. lahjakortin vaihto ja lunastus

Käyttämätön lahjakortti voidaan vaihtaa toiseen lahjakorttiin lahjakortin voimassaoloaikana. Tällöin ostajan on palautettava alkuperäinen lahjakortti vaihdon yhteydessä. Pienemmän arvon lahjakorttiin vaihdettaessa The Hotel Maria ei hyvitä erotusta alkuperäisen ja uuden lahjakortin nimellisarvon välillä. Suuremman arvon lahjakorttiin vaihdettaessa asiakas maksaa erotuksen.

Lahjakortin vaihto ei muuta kortin alkuperäistä voimassaoloaikaa, ja täten uuden lahjakortin voimassaolo määräytyy alkuperäisen lahjakortin ostopäivän mukaan. Käyttämättömiä lahjakortteja ei lunasteta niiden voimassaoloajan päättymisen jälkeen.

9. Limitation of liability

The Hotel Marian myymät lahjakortit oikeuttavat haltijansa käyttämään niitä maksuvälineen lahjakortissa määriteltyyn palveluun. Vastuu rajoittuu aina lahjakortin nimellisarvoon. The Hotel Maria ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat force majeure -tilanteista (kuten lakko, työsulku, maksurajoitukset ja tietoliikennehäiriöt).

10. tietosuojakäytäntö

Lahjakorttiostoja koskee The Hotel Marian tietosuojakäytäntö, joka löytyy täältä

11. muutokset tilaus- ja toimitusehdoissa

Ostajan tulee tutustua voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä. The Hotel Maria pidättää oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.

12. sovellettava laki ja toimivalta

Nämä yleiset toimitusehdot sekä sopimus The Hotel Marian, lahjakortin ostajan ja lahjakortin saajan välillä säädetään Suomen laissa. Kaikki sopimuksesta johtuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja voi myös nostaa kanteen kotipaikkakuntansa käräjäoikeudessa, mikäli tämän kuluttajansuojalaki soveltuu sopimukseen.

13. maksut

Verkkokauppa : Tuotteet ja palautteet maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Verkkosivustolla maksu voidaan suorittaa verkkopankissa tai luottokortilla. Maksu suoritetaan Planet Payment Finland Oy:n tarjoaman palvelun kautta (Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki, puh. +358 10 504 40 40, www.planetpayment.com).

Mikäli maksu suoritetaan luottokortilla, The Hotel Maria toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittajana. Poikkeuksellisesti lahjakortit voidaan maksaa ennakkolaskulla. The Hotel Marialla on oikeus perua lahjakorttitilaus, mikäli maksua ei ole suoritettu täysimääräisesti 14 päivän kuluessa yleisten laskutusehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle