The Hotel Maria icon

The Hotel Marian ylelliset hotellihuoneet
ja majesteettiset sviitit

Katso huoneet ja sviitit
Huonevaraus
The Hotel Maria icon

Eleganttia ylellisyyttä

Luksushotelli The Hotel Maria sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista lähellä tuomiokirkkoa, presidentinlinnaa, Senaatintoria ja keskustan sykettä. 117 yksilöllistä hotellihuonetta ja 38 majesteettista sviittiä luovat puitteet ainutlaatuisille ja ikimuistoisille kokemuksille.

Guest Room - The Hotel Maria

Guest Room

Hienostuneet ja ylelliset Guest Room -huoneet on sisustettu arvokkaasti muhkeilla vuoteilla ja upeilla spa-tyylisillä kylpyhuoneilla.

Deluxe Room - The Hotel Maria

Deluxe Room

Anna arjen kiireiden unohtua ylellisessä Deluxe Roomissa, jonka suunnittelussa on huomioitu jokainen yksityiskohta. Rentoudu modernin huoneviihdejärjestelmän parissa, uppoudu spa-tyylisen kylpyhuoneen ylellisyyteen ja nuku makeasti pehmeässä king size -vuoteessa.

Premier Deluxe Room - The Hotel Maria

Premier Deluxe Room

Nauti tilantunnusta Premier Deluxe Roomissa, joka on huonekategoriamme suurin huonetyyppi. Huone on ylellisesti sisustettu ja varustettu kaikilla mukavuuksilla, jotta vierailusi olisi täydellinen.

Serene Suite - The Hotel Maria

Serene Suite

Rentoudu sviitin rauhallisessa ja kutsuvassa tunnelmassa. Serene Suite sisältää oleskelualueen, tyylikkäästi sisustetun makuuhuoneen takalla ja king size-vuoteella, huoneviihdejärjestelmän sekä kirjoituspöydän. Spa-tyylinen kylpyhuone on viimeistelty tyylikkäällä design-ammeella.

Bridal Suite - The Hotel Maria

Bridal Suite

The Hotel Marian Bridal Suite luo ikimuistoiset puitteet elämäsi tärkeimmälle päivälle. Ylellisesti sisustetussa hääsviitissämme on elegantti makuuhuone muhkealla king size -vuoteella, tilava vaatehuone, kauneudenhoitotila sekä upea kylpyhuone design-kylpyammeella.

Junior Spa Suite - The Hotel Maria

Junior Spa Suite

Junior Spa Suite on täydellinen valinta rentoutumiseen. Jokainen sviitti on suunniteltu yksilöllisesti: osassa sviiteistä on romanttinen spa-kylpyamme sekä höyrysauna tai sauna. Kaikissa sviiteissä on spa-tyylinen, ylellinen kylpyhuone ja tyylikäs makuuhuone king size -vuoteella.

Executive Suite - The Hotel Maria

Executive Suite

Käytännöllinen Executive Suite sopii niin perheiden kuin liikematkailijoiden tarpeisiin. Sviitissä on hyvin varusteltu makuuhuone, jossa on king size -vuode, elegantti erillinen oleskelu-/työtila sekä ylellinen kylpyhuone design-kylpyammeella ja viihdejärjestelmällä.

Loft Spa Suite - The Hotel Maria

Loft Spa Suite

Loft Spa Suitessa nautit aivan omanlaisesta tunnelmasta. Rakennuksen alkuperäiset hirret yhdistävät ullakkokaton huoneen moderniin sisustukseen. Loft-sviiteissämme on joko oma höyrysauna tai sauna.

Junior Terrace Suite - The Hotel Maria

Junior Terrace Suite

Junior Terrace Suite on täydellinen pakopaikka kaupunkielämän keskellä. Ihaile yksityisellä terassilla ja takan lämmössä upeita näkymiä. Nauti ylellisestä kylpyhuoneesta, jossa on sadesuihku ja design-kylpyamme. Sviitin voit varata saunallisena tai ilman.

Premier Loft Spa Suite - The Hotel Maria

Premier Loft Spa Suite

Premier Loft Spa Suite on ainutlaatuisen suunnittelun taidonnäyte, joka yhdistää modernin luksuksen ja historiallisen arkkitehtuurin. Huoneiston korkeat katot luovat odottamattoman kodikkaan tunnelman. Nauti design-kylpyammeesta ja höyrysaunasta ja anna päivän kiireiden jäädä taaksesi.

Spa Suite - The Hotel Maria

Spa Suite

The Hotel Marian Signature-sviittien ylellisessä Spa Suitessa voit unohtaa kiireet ja keskittyä hyvinvointiisi monella tasolla. Tilavassa sviitissä on joko höyrysauna tai suomalainen sauna sekä poreallas tai design-kylpyamme. Signature-sviittiemme hintaan kuuluu aamiainen sekä pääsy The Maria Spahan ja Maria Wellness Club -tiloihin.

Residential Suite - The Hotel Maria

Residential Suite

The Hotel Marian Signature-sviittien Residential Suite on yksi hotellin tilavimmista sviiteistä, joten se sopii hyvin myös pidemmille vierailuille ja lapsiperheille. Upeasta sviitistä löytyy makuuhuone, erillinen olohuone, minikeittiö ja tilava kylpyhuone. Signature-sviittiemme hintaan kuuluu aamiainen sekä pääsy The Maria Spahan ja Maria Wellness Club -tiloihin.

Maria Signature Suite - The Hotel Maria

Maria Signature Suite

Maria Signature Suite on mestariteos täynnä ajatonta eleganssia ja ylellisyyttä. Kattojen alkuperäiset upeat koristukset, huikea huonekorkeus ja hohtavat kattokruunut tulevat oikeuksiinsa tässä yhdessä kauneimmista sviiteistä. Viihdy tyylikkäässä oleskeluhuoneessa, rentoudu muhkeassa king size -vuoteessa ja ihastu ylelliseen kylpyhuoneeseen. Signature-sviittiemme hintaan kuuluu aamiainen sekä pääsy The Maria Spahan ja Maria Wellness Club -tiloihin.

The Penthouse Suite - The Hotel Maria

The Penthouse Suite

Signature-sviittien huikea The Penthouse Suite on aivan omaa luokkaansa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät luonnonvalon suuriin oleskelu- ja ruokailutiloihin, joissa on oma keittiö yksityisiä ruokailuhetkiä varten sekä hovimestaripalvelu käytössäsi. Koe lomasi huippuhetkiä ylellisessä porealtaassa – omalla terassillasi. Signature-sviittiemme hintaan kuuluu aamiainen sekä pääsy The Maria Spahan ja Maria Wellness Club -tiloihin.

The Maria Imperial Suite - The Hotel Maria

The Maria Imperial Suite

Signature-sviittiemme kruununjalokivi The Maria Imperial Suite on ylellisyyden huipentuma. 160 neliön sviitti koostuu kahdesta makuuhuoneesta, kahdesta kylpyhuoneesta, kahdesta tilavasta olohuoneesta, joista edustuspuolella on kirjastonurkkaus ja iso pöytä täydellisine kokousvarusteluineen ja sohvaryhmineen. Arkiolohuoneen puolella on oleskeluryhmä sekä suuri kirjoituspöytä. Lisäksi sviittiin kuuluu kaksi ammeellista kylpyhuonetta, joista toisessa on höyrysauna. Imperial-sviitistä löytyy myös keittiö ja käytössäsi on yksityinen hovimestaripalvelu.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle