The Hotel Maria icon

The Hotel Maria kutsuu sinut viettämään juhlapyhiä tyylillä

Lue lisää
The Hotel Maria icon

The Hotel Marian ylelliset hotellipaketit

Koe taianomainen talviaika The Hotel Mariassa. Tutustu juhlapyhien hotellipaketteihimme ja vietä ikimuistoinen joulu, vuodenvaihde tai juhlapäivä ylellisessä ympäristössä rentoutuen. Ravintola Liljan ylelliselle jouluillalliselle on kaksi kattausta, kello 17.00 ja kello 20.00. Uudenvuoden juhlaillallinen tarjoillaan puolestaan kello 18.00 ja 21.00.

Huomioittehan, että hinnat perustuvat kahden henkilön yhden yön majoittumiseen. Hotellipakettimme saatte varattua myyntitiimimme kautta.

IHANA JOULU

Ihana Joulu –pakettiimme sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa tai sviitissä, aamiainen, runsas joulupuurolounas ja joululahja. Lisäksi pakettiin sisältyy upea jouluaaton ohjelmamme, joka sisältää joulupukin vierailun ja jouluaamun hartaushetken.
Huonehinnat kahdelle hengelle alkaen 420€ (Guest Room),
Sviittihinnat kahdelle hengelle alkaen 699€ (Junior Spa Suite)
Lisäyö alkaen 360€ (Guest Room), 630€ (Junior Spa Suite)

YLELLINEN JOULU

Ylellinen Joulu -pakettiimme sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, sviitissä tai Signature-sviitissä, aamiainen, runsas joulupuurolounas ja illallinen Ravintola Liljassa. Lisäksi pakettiin sisältyy joululahja sekä upea jouluaaton ohjelmamme, joka sisältää joulupukin vierailun ja jouluaamun hartaushetken. Huonehinnat kahdelle hengelle alkaen 640€ (Guest Room),
Sviittihinnat kahdelle hengelle alkaen 920€ (Junior Spa Suite)
Lisäyö alkaen 360€ (Guest Room), 630€ (Junior Spa Suite)

New Year 2024 at The Hotel Maria

TAIANOMAINEN UUSIVUOSI

Taianomainen Uusivuosi –pakettiimme sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, sviitissä tai Signature-sviitissä, uudenvuodenaaton samppanjatervehdys, uudenvuodenpäivän brunssi sekä myöhäinen huoneenluovutus klo 14.
Huonehinnat kahdelle hengelle alkaen 530€ (Guest Room),
Sviittihinnat kahdelle hengelle alkaen 810€ (Junior Spa Suite)
Lisäyö alkaen 360€ (Guest Room), 630€ (Junior Spa Suite)

LUMOAVA UUSIVUOSI

Lumoava Uusivuosi -pakettiimme sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, sviitissä tai Signature-sviitissä, uudenvuodenaaton samppanjatervehdys, uudenvuodenaaton juhlaillallinen Ravintola Liljassa, uudenvuodenpäivän brunssi sekä myöhäinen huoneenluovutus klo 14.
Huonehinnat kahdelle hengelle alkaen 750€ (Guest Room),
Sviittihinnat kahdelle hengelle alkaen 1030€ (Junior Spa Suite)
Lisäyö alkaen 360€ (Guest Room), 630€ (Junior Spa Suite)

Fireworks at The Hotel Maria
The Hotel Maria icon

Myyntitiimimme palveluksessasi

Anna meidän huolehtia järjestelyistä ja keskity itse olennaiseen: nauttimiseen ja rentoutumiseen. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja varaa unelmiesi joulu tai uusivuosi jo tänään. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle