Tervetuloa nauttimaan vapun juhlatunnelmasta The Hotel Marian ylellisissä puitteissa. Vappuaaton juhlat alkavat 30.4. klo 14 Bar Mariassa, ja klo 21 alkaen DJ nostattaa tunnelmaa Ravintola Garden Terracessa. Molemmat ravintolamme Lilja ja Garden Terrace tarjoavat vappuaaton illallisen ja vappupäivänä 1.5. nautitaan herkullisesta vappulounaasta saksofonistin säestyksellä.

Juhlan keskiössä on luonnollisesti kuplivat juomat ja The Hotel Marian ravintoloissa onkin laaja 31 samppanjan valikoima. Tarjolla on myös Champagne Flight, johon Beverage Managerimme Edmund Liew on huolella valikoinut upeita samppanjoita maisteltavaksi. Löydä suosikkisi ja kilistä vapulle ja kevään saapumiselle yhdessä ystäviesi kanssa. Katso Champagne Flight -menu tästä. Lisäksi vapun aikaan on saatavilla ekslusiivinen valikoima vuosikertasamppanjoita 26.4.-1.5. välisenä aikana.

Vappujuhlan voitte kruunata majoittumalla The Hotel Marian huoneessa tai sviitissä. Vapun erikoistarjouksena haluamme tarjota teille 30% -alennuksen 30.4–1.5. välisiin majoituksiin*. Varaa vapun yöpyminen koodilla VAPPU verkkosivuiltamme tai myyntipalvelustamme puhelimitse +358 9 8860 0170 tai sähköpostitse .

Vappuaatto 30.4. 
Bar Maria avoinna klo 14-00
Ravintola Garden Terrace avoinna klo 11.00-22.30, DJ soittaa klo 21 alkaen
Ravintola Lilja vappuillallinen klo 18.00-23.00

Aloita vappu vauhdikkaasti loisteliaassa The Maria Barissa. Vapun teemana on samppanja, ja juhlia vauhdittamassa musiikista vastaa DJ. Nälän yllättäessä voit nauttia sesongin mauista Fine Dining -ravintolassamme Liljassa tai rennon elegantissa Garden Terracessa. Lisäksi voit tilata esimerkiksi pieniä petit fourseja baarin puolelta. Ilta huipentuu Garden Terracella DJ:n tahdittamana klo 21 alkaen. Kutsu siis ystäväsi koolle ja juhli vapun tuloa tyylillä The Hotel Mariassa.

Vappulounas 1.5.
Lilja
Liljan keittiömestari Ville Rainio on suunnitellut viiden ruokalajin makuhermoja hemmottelevan vappulounaan. Vappulounaalla nautitaan muun muassa sillikaviaaria, viiriäistä sekä perinteisiä vappumunkkeja. Kasvismenusta löytyy sesongin herkkuja, kuten valkoista parsaa, varhaisperunaa sekä grillattuja kultajuuria. Vappulounas tarjoillaan kahdessa eri kattauksessa, klo 11.30 ja klo 14.00.

Garden Terrace
Brasserie-tyylinen Garden Terrace tarjoilee kolmen ruokalajin vappumenun, jossa nautitaan muun muassa hummeri-skagenia, savustettua taimenta, sekä perinteisiä munkkeja ja tippaleipää.

Vappupäivänä mukana juhlatunnelmassa on saksofonisti Johannes Salomaa, joka soittaa ravintoloiden ja baarin välillä luoden juhlatunnelmaa. Sään salliessa avaamme myös terassin, jossa keittiömestarimme esittelee uuden BBQ-konseptimme. Rentoudu ulkoilmassa ja herkuttele grillin maistiaisilla, joita pääset nyt ensimmäisten joukossa maistamaan.

The Maria Bar avataan vappupäivänä jo klo 12. Samppanja-teema saa jatkoa ja upea pirskahteleva valikoimamme johdattaa sinut iloiseen vapputunnelmaan. Makeannälän yllättäessä voit tilata itsellesi esimerkiksi valikoiman The Marian herkullisia pikkuleivoksia.

*Kampanjaetu ei ole voimassa kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjahintoihin tai asiakasetuohjelman etuihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle