The Hotel Maria icon

Majoitus kahdelle sisältäen huoneluokan
korotuksen sekä aamiaisen veloituksetta

Toisen vaiheen avautumisen yhteydessä meillä on ilo kutsua teidät nauttimaan aidosta vieraanvaraisuudesta, upeasta historiasta sekä vertaansa vailla olevasta palvelusta The Hotel Mariaan. Kesäkuusta alkaen The Hotel Maria koostuu neljästä historiallisesti merkittävästä rakennuksesta, jotka luovat ainutlaatuisen ja yksityisen kokemuksen historiallisen Helsingin sydämessä.

Varaamalla majoituksen vähintään kahdeksi yöksi, saat ilmaisen huoneluokan korotuksen seuraavaan huone- tai sviittikategoriaan sekä aamiaisen kahdelle veloituksetta.

Majoituspäivät 13.5.2024-31.3.2025
Varausaika 13.5.2024-31.12.2024

Etu
Varaa paras saatavilla oleva hinta ja saat päivittäisen aamiaisen kahdelle sekä huoneluokan korotuksen veloituksetta. Tarjous löytyy varausmoottorista syöttämällä kampanjakoodi MKTUFM.

Hintaan sisältyy
Buffet-aamiainen kahdelle sekä huoneluokan korotus saatavuuden mukaan (vahvistetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä).

Kampanjan ehdot
Kampanjahinta on varattavissa The Hotel Marian verkkosivujen kautta osoitteessa www.hotelmaria.fi, myyntipalvelun kautta ja 09 8860 0170 (ma-pe klo 9-16). Lisäksi kampanjahinta on varattavissa Preferredin verkkosivuilta PreferredHotels.com, IPrefer.com, I Prefer –sovelluksesta, sekä Preferred Hotels & Resorts Global Reservations kautta. Liity I Prefer -ohjelmaan täältä. Saatavuus voi vaihdella kampanjaan osallistuvissa hotelleissa. Kaikki tähän tarjoukseen sisältyvät varaukset noudattavat hotellin asettamaan peruutuskäytäntöä. Kampanjatarjouksen hinta voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjahintoihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä.

Peruutusehdot
Varaus on peruttavissa kuluitta yhtä päivää (1) ennen saapumista klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista sekä saapumatta jättämisistä hotelli veloittaa yhden (1) yön majoituksen hinnan. Varauksen voi siirtää kuluitta yhden (1) kerran kampanjan majoitusajan puitteissa, saatavuuden mukaan. Muutos on ilmoitettava hotelille päivää (1) ennen tuloa klo 18:00 mennessä. Kampanjaetu ei ole voimassa kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle