The Hotel Maria icon

The Hotel Maria juhlisti Grand Opening -avajaisjuhlaansa 2. heinäkuuta 2024

The Hotel Maria avautui kuusi kuukautta sitten noin puolella kokonaiskapasiteetistaan. Nyt kesäkuussa kahden rakennuksen valmistumisen myötä The Hotel Marian yksityinen, ylellinen ja kokonaisvaltainen palvelukokemus on kokonaisuudessaan valmis.

Tiistaina 2.7.2024 juhlistimme The Hotel Marian Grand Opening -avajaisia arvostettujen yhteistyökumppaneidemme ja kunniavieraidemme kanssa, jotka ovat olleet oleellinen osa The Hotel Marian matkaa. The Hotel Maria sijaitsee historiallisen Helsingin sydämessä, ja sen suljettu sisäpiha sekä neljä historiallisesti merkittävää rakennusta luovat yksityisen ja ainutlaatuisen elämyksen.

Vastavalmistuneiden pohjois- ja etelärakennusten myötä vieraiden käyttöön valmistui monikäyttöisiä tapahtumatiloja ikimuistoisia juhlahetkiä varten sekä Wellness Club monipuolisine hyvinvointitarjoamineen. Uusista rakennuksistamme löytyy myös 41 tilavaa huonetta ja 31 uniikkia sviittiä, jotka ovat huolella suunniteltu vastaamaan vaativimpien matkustajien monipuolisiin makuihin ja tarpeisiin. Näistä mainittakoon erityisesti Junior Terrace -sviitit, joista avautuvat näkymät Kruununhaan kattojen ylle, sekä Residential-sviitit, jotka soveltuvat erinomaisesti niin pitkäaikaiseen asumiseen kuin liiketapaamisiinkin.

The Hotel Mariassa voit rentoutua korkeatasoisessa The Maria Spa -kylpylässä tai hemmotella itseäsi monipuolisilla hyvinvointipalveluilla ja hoidoilla. Lilja ja Garden Terrace -ravintoloissa nautit kansainvälisen tason makuelämyksistä ja Bar Mariassa virkistävistä juomista. Hotellin sisäpihalla sinua odottavat tyylikkäät ulkotilamme suihkulähteineen ja oleskeluryhmineen.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi The Hotel Mariaan yöpymään, kokemaan uusia makuelämyksiä ja rentoutumaan hyvinvointitarjoamamme pariin. Tule kokemaan Pohjoismainen vieraanvaraisuus parhaimmillaan The Hotel Mariaan.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle