The Hotel Maria icon

-20 % päivän Huone ja aamiainen -hinnasta

Vietä 5 tähden talviloma The Hotel Mariassa. Viipymällä kanssamme kaksi yötä tai enemmän, saatte 20% alennuksen huone ja aamiainen -hinnasta.

The Hotel Maria kutsuu teidät nauttimaan ensiluokkaisista mukavuuksista ylelliseen ja tunnelmalliseen ympäristöön. Kivenheiton päässä Senaatintorilta keskeisellä sijainnilla sijaitseva The Hotel Maria tarjoaa kaiken tarvittavan kodikkaaseen mutta ylelliseen talven lomaan tai staycationiin. Tutki talvista Helsinkiä päivällä ja palaa illaksi ylellisen The Hotel Marian hellään huomaan: linnoittaudu elegantteihin huoneisiimme, kääriydy kylpytakkiin ja nauti ylellisestä kylvystä tilavissa ammeissamme tai suomalaisen saunan löylyistä omassa sviitissäsi. Päivän päätteeksi voit uppoutua pehmeään amerikkalaistyyliseen vuoteeseen ja nauttia loistavista yöunista.

Lisävuoteet lapsille ovat saatavilla 75 € / yö / 4–12-vuotias lapsi. 13-vuotiaat ja vanhemmat lapset majoittuvat lisähintaan 150 € / yö ja 4-vuotiaat ja nuoremmat lapset majoittuvat veloituksetta.

Juuri avatussa The Hotel Mariassa käytössänne ovat fine dining -ravintolamme Lilja ja rennompi brasserie-tyylinen Garden Terrace, kaksi baaria ja ainutlaatuinen The Maria Spa hoitoineen, altaineen sekä saunoineen. Concierge-palvelumme on käytössänne ja valmiina jakamaan Helsingin parhaiten pidetyt salaisuudet kanssanne.

Majoituspäivät 5.2.-5.4.2024
Varausaika 5.2.-15.3.2024

Etu
-20 % päivän Huone ja aamiainen-hinnasta (sisältää buffet-aamiaisen, Wifin ja ALV). Etu koskee kaikkia huoneita ja sviittejä (ei koske Guest Room-huoneita ja Signature-sviittejä). Alennettu hinta näkyy varausmoottorissa ”Talviloma Helsingissä”. Huoneet varattavissa saatavuuden mukaan.

Hinnat
Deluxe Room alkaen 399.20 € / yö kahdelle henkilölle, yöpyessänne kaksi yötä tai enemmän.

Varausehdot
Varaus on peruttavissa kuluitta yksi päivä (1) ennen saapumista klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista sekä saapumatta jättämisistä hotelli veloittaa 1 yön majoituksen hinnan. Varauksen voi siirtää kerran kuluitta kampanjan majoitusajan puitteissa, saatavuuden mukaan. Muutos on ilmoitettava hotelille päivää (1) ennen tuloa klo 18:00 mennessä. Kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista, hotelli veloittaa uuden päivän Huone aamiaisella ja Spa sisäänpääsyllä-hinnan ja alkuperäisen kampanjahinnan välisen erotuksen. 

Kampanjahinta on varattavissa ainoastaan hotellin omilta nettisivuilta tai myyntipalvelun kautta sähköpostitse ja puhelimitse +358 9 8860 0170 (maanantaista perjantaihin, klo 09:00–16:00). Alennusta ei voida tarjota olemassa oleviin varauksiin eikä kolmannen osapuolen kautta tehtyihin varauksiin. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjahintoihin tai asiakasetuohjelman etuihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle