The Hotel Maria icon

The Hotel Maria sai huippupalkinnon
vain kuukausia avaamisensa jälkeen

Helsingin The Hotel Maria nimetty Vuoden uudeksi kaupunkihotelliksi Preferred Hotels & Resortsin vuoden 2024 Preferred Awards of Excellence -palkintogaalassa

Maailman suurin itsenäinen hotellibrändi Preferred Hotels & Resorts julkisti vuoden 2024 himoittujen Preferred Awards of Excellence -palkintojensa saajat. The Hotel Maria on yksi 12 ylpeästä tunnustuksen saajasta. Palkintogaalaa vietettiin vuosittaisen Preferred Global -konferenssin yhteydessä Lissabonissa 9.5., ja The Hotel Maria sai tuolloin tittelinsä Vuoden uusi hotelli kaupunkihotellien kategoriassa.

Preferred Hotels & Resortsin varatoimitusjohtaja Brenda Collin oli tästä iloinen: ”Olen innoissasi saadessani välittää vilpittömät onnitteluni The Hotel Mariaan Vuoden Uuden Hotellin palkinnosta Kaupunkihotellit -kategoriassa. Tämä on tunnustus ahkerasta työstä, omistautumisesta ja erinomaisuudesta, jota koko tiimi on osoittanut. On ollut ilo työskennellä näin intohimoisten ja asialleen omistautuneiden ammattilaisten kanssa, ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo mukanaan, kun hotelli jatkaa pyrkimyksiään erinomaisuuteen.”

The Preferred Awards of Excellence antaa tunnustuksensa jäsenhotelleille, jotka erottuvat erinomaisuudellaan brändin yli 600 hotellin, lomakohteen ja residenssin maailmanlaajuisesta joukosta, ja innostavat globaalia matkailijoiden joukkoa tavoittelemaan aihetunnisteensa #ThePreferredLife mukaisia kokemuksia. Ehdolle päästäkseen hotellien oli oltava alueensa huippuluokkaa osana Preferred Hotels & Resorts Inegrated Quality Assurance -laadunvalvontaohjelmaa, johon kuuluu kolmannen osapuolen suorittamia tarkastuksia sekä reaaliaikaista asiakaspalautteen keräämistä maailman johtavilta asiakaspalautesivustoilta. Koko lista Preferred Awards of Excellence -voittajista löytyy täältä: PreferredHotels.com/press-center

Avajaisiaan joulukuussa 2023 viettänyt The Hotel Maria on saanut laajalti tunnustusta monista maineikkaista lähteistä matkailualalla, ja onkin kerännyt jo vaikuttavan määrän palkintoja ja kunnianosoituksia, kuten:

The Hotel Marian perustaja Samppa Lajunen ilmaisi kiitollisuutensa merkittävistä saavutuksista: ”Meille on kunnia saada The Hotel Marialle näin upeita tunnustuksia. Haluamme myös onnitella hotellin poikkeuksellisen pätevää tiimiä, jonka intohimo ja erinomaisuuteen omistautuminen on ollut näissä voitoissa merkittävässä osassa. Jokainen palkinto on meille valtavan arvokas ja merkitsee sitä, että The Hotel Marian matkan alku on ollut menestyksekäs.”

The Hotel Maria tuo pohjoismaisen vieraanvaraisuuden uudelle tasolle ja kuuluu Preferred Hotels & Resortsin arvostettuun Legend Collectioniin. The Hotel Marian ylellinen kaupunkikeidas koostuu neljästä arkkitehtonisesti ja historiallisesti merkittävästä rakennuksesta, jotka on rakennettu vuosina 1885–1930, ja se yhdistää modernia eleganssia saumattomasti tarinoiden täyteiseen menneisyyteensä Helsingin historiallisessa Kruununhaassa. The Hotel Mariassa on 117 huonetta, joista 38 on ylellisiä sviittejä. Hotellissa on kaksi ravintolaa, kaksi baaria, suuri juhlasali, rauhallinen kappeli, moderni kylpylä ja hyvinvointitilat, sekä boutiquemyymälä, josta löytyy Fabergén ja maineikkaiden suomalaisten suunnittelijoiden koruja. The Hotel Maria on ihanteellinen paikka unohtumattoman pohjoismaisen seikkailun aloittamiseen.

The Hotel Maria
Helsingin sydämessä sijaitseva The Hotel Maria kutsuu ylellisyyttä arvostavia matkailijoita ja tarjoaa 117 huonetta, joista 38 upeita sviittejä, kaksi ravintolaa, juhlasalin, kappelin, modernin kylpylän ja hyvinvointitilat, sekä Wellness Conciergen palvelut. Hotelli yhdistää nykyaikaista hienostuneisuutta historiallisen menneisyytensä tunnusmerkkisiin piirteisiin ja on pieteetillä suunniteltu vaativalle nykymatkailijalle. The Hotel Marian avajaiset saadaan päätökseen kesäkuussa 2024, jolloin Liisankatu 8A:n ja Maneesikadun puolen rakennukset ovat valmiita, ja varattavien huoneiden lukumäärä kaksinkertaistuu. Liisankadulla on suurenmoinen Maria Ballroom -juhlasali ja sen vieressä Lily -kabinetti, neljän hengen intiimi illallis- ja kokoustila. Maneesikatu toivottaa vieraat tervetulleiksi The Maria Wellness Clubille ja Wellness Studioon kellon ympäri. Hotelli kuuluu Preferred Hotels & Resortsin Legend Collectioniin.

Preferred Hotels & Resorts
Preferred Hotels & Resorts on mailman suurin itsenäinen hotellibrändi, jonka jäseniin kuuluu yli 600 ensiluokkaista hotellia, lomakohdetta, residenssiä, sekä ainutlaatuisia hotelliryhmittymiä 80 maasta. Preferred Hotels & Resortsilla on neljä maailmanlaajuista kokoelmaa, jotka kutsuvat tarkkoja matkailijoita ja täyttävät heidän vaatimuksensa missä tahansa tilaisuudessa. Jokainen jäsenhotelli ylläpitää korkeaa laatua ja poikkeuksellisen tasokasta palvelua, joita Preferred Hotels & Resorts Integrated Quality Assurance Program -laadunvalvontaohjelma valvoo. I Prefer™ Hotel Rewards -ohjelma, Preferred Residences℠, Preferred Pride℠, sekä Preferred Golf™ tarjoavat arvokkaita etuja matkailijoille, jotka etsivät ainutlaatuisia kokemuksia. Lisätietoja osoitteesta PreferredHotels.com

Yhteystiedot medialle
Jennifer Burke
Senior Director, Public Relations, Preferred Travel Group

Laura Keinänen
Marketing and Communications Manager, The Hotel Maria
 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle