The Hotel Maria icon

Ilmainen huoneluokan korotus
ja spa-sisäänpääsy kahdelle

Nauti kaupungin kukkaloistoon heräävistä kaduista samalla, kun kevään ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät kasvojasi. Päivän vaihtuessa iltaan ja ilman viilentyessä, vetäydy lämpimään ja rauhalliseen The Maria Span kylpylätunnelmaan, jossa ylelliset hoidot odottavat sinua. Illan pimetessä voit uppoutua levollisille yöunille amerikkalaistyylisten vuoteiden pehmeisiin lakanoihin. Pääsiäisenä The Hotel Mariaan kannattaa tulla majoittumaan koko perheen kesken, sillä majoittuville lapsivieraille järjestetään myös munajahti hotellilla.

The Hotel Mariassa käytössänne ovat fine dining -ravintolamme Lilja ja rennompi brasserie-tyylinen Garden Terrace, kaksi baaria ja ainutlaatuinen The Maria Spa hoitoineen, altaineen sekä saunoineen. 

Lue lisää The Maria Spa -kylpylästä ja hoidoistamme täällä. Huomioittehan, että ruuhkan välttämiseksi suosittelemme varaamaan sisäänpääsyn kylpylään hotelliin saapuessanne.

Majoituspäivät 15.3.–28.4.
Varausaika 15.3.–27.4.

Etu
Huone- ja aamiainen -hintaisen varauksen yhteydessä veloitukseton huoneluokan korotus (pl. Loft Spa ja Signature –sviitit) sekä ilmainen sisäänpääsy The Maria Spahan.
Alennettu hinta näkyy varausmoottorissa kirjoittamalla Kampanjakoodi-kenttään SPRING.

Hintaan sisältyy
Buffet-aamiainen, sisäänpääsy The Maria Spahan sekä huoneluokan korotus saatavuuden mukaan, joka vahvistetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Kampanjahinta on varattavissa ainoastaan hotellin omilta nettisivuilta tai myyntipalvelun kautta sähköpostitse ja puhelimitse +358 9 8860 0170 (maanantaista perjantaihin, klo 09:00–16:00). Alennus tarjotaan ainoastaan Huone- ja aamiainen-hinnasta hotellin omilta nettisivuilta varattuna, eikä sitä voida yhdistää kolmannen osapuolen tai nettimatkatoimiston vastaaviin huonehintoihin. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjahintoihin tai asiakasetuohjelman etuihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä. 

Peruutusehdot
Varaus on peruttavissa kuluitta yhtä päivää (1) ennen saapumista klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista sekä saapumatta jättämisistä hotelli veloittaa yhden (1) yön majoituksen hinnan. Varauksen voi siirtää kuluitta kampanjan majoitusajan puitteissa, saatavuuden mukaan. Muutos on ilmoitettava hotelille päivää (1) ennen tuloa klo 18:00 mennessä. Kampanjaetu ei ole voimassa kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista.

The Hotel Maria kutsuu sinut nauttimaan Helsingin upeasta keväästä.

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle