The Hotel Maria icon

Jopa 30 % etu majoituspaketista sisältäen
aamiaisen, illallisen ja Span

Kun kevään kukat saavuttavat täyden loistonsa, kutsumme teidät rentoutumaan The Hotel Marian kuvankauniiseen ympäristöön ja nauttimaan ensiluokkaisesta palvelusta. Etsitpä sitten romanttista majoitusta, perheen kesken lomailua tai kaupunkilomaa ystävien kanssa, The Hotel Maria tarjoaa täydelliset puitteet. Meidän tehtävämme on tehdä jokaisesta hetkestä ikimuistoinen. 

Majoituspakettiin sisältyy yö ylellisessä Guest Room-huoneessa, buffet-aamiainen Liljassa, pääsy The Maria Spa-kylpylään sekä kolmen ruokalajin illallinen Garden Terrace-ravintolassa. Katso ruokalista täältä. Huomioithan, että suosittelemme varaamaan pääsyn The Maria Spa -kylpylään hotellille saapuessasi.

Majoituspäivät 17.5.-9.6.2024 
Varausaika
17.5. –8.6.2024

Hintaan sisältyy
Toukokuun paketin hinta on 490 € / yö / 2hh Guest Room -huoneessa ja 430 € / yö / 1hh  (alennusetu jopa -30%). Hintaan sisältyy majoitus, kolmen ruokalajin illallinen Garden Terraccessa, buffet-aamiainen Liljassa sekä sisäänpääsy The Maria Spahan.

Varaukset
Toukokuun majoituspaketti on varattavissa vastaanottomme kautta sähköpostitse ja puhelimitse 09 8860 0100 tai myyntipalvelumme kautta sähköpostitse ja puhelimitse +358 9 8860 0170 (ma-pe klo 9-16). Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan ennakkoon toivotun kellonajan Garden Terracen illalliselle sekä The Maria Spahan varauksen yhteydessä.

Varausehdot
Pakettihinta on saatavilla kampanjan voimassaoloaikana. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjahintoihin tai asiakasetuohjelman etuihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä. Lisävuode aikuisille tai yli 13-vuotiaille lapsille hintaan 150 €, 4-12-vuotiaille lapsille hintaan 75€ / yö. 4-vuotiaat ja nuoremmat lapset majoittuvat veloituksetta. Lisävuode sisältää buffet-aamiaisen.

Peruutusehdot
Varaus on peruttavissa kuluitta yhtä päivää (1) ennen saapumista klo 18:00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista sekä saapumatta jättämisistä hotelli veloittaa yhden (1) yön majoituksen hinnan. Varauksen voi siirtää kuluitta kampanjan majoitusajan puitteissa, saatavuuden mukaan. Muutos on ilmoitettava hotelille päivää (1) ennen tuloa klo 18:00 mennessä. Pakettihinta ei ole voimassa kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista. 

Ota yhteyttä

Liity postituslistalle